Friday, September 26

Hahaa, can you in any possible way Not love this?

Tiedättekö. Olin tänään Stockmannilla keittiöosastolla ja yhtäkkiä, aivan suoraan sinisestä, eteeni tuli jotaki niin äärettömän hienoa että jos en nyt näytä sitä teille niin pakahdun! Ei, se ei ole se yrttiveitsi jota oon käynyt katselemassa kaihoten jo monta viikkoa, ei myöskään se valtavan kaunis puukauha. Eikä edes se ihana punainen tagine-pata, vaan tämä!

Katsokaa sitä! Katsokaa sitä! Ei voi olla olemassa ainuttakaan kaikin puolin niin äärettömän huippua piparimuottia niinko tämä! Hassu pullero kissa! En voi edes ajatella sitä olematta ihan valtavan iloissani ja huvittunut. Huh. Kukapa olisi arvannut että jostakin noin pienestä on näin paljon iloa. Ehkä joku lempparikeksimuottini Ikinä Koskaan.

Tiedättekö mitä tämä merkitsee? Sitä, että tänä viikonloppuna on leivottava keksejä.

Other news: aloin ommella sitä uutta mekkoa vihdoin tiistaina ja sain sen tänään valmiiksi. Soittivat mulle iltapäivällä Oulun kansalaisopistosta että hei, suklaakurssilla olis paikka, haluatko tulla. Pääsen tekemään konvehteja! Oh, and tomorrow ought to be quite something. I've been looking forward to it since Monday. Stay tuned.

2 comments:

Sonia said...

Voi miten ihana! <3

Maaret said...

Eikö ookkin :D Ja jos tuo on ihana, niin ajattele mitä tuon muotoset browniet sitten on!

(..Todellisuudessa epäonnistunut yritys XD Kokeilin tänään. Mutta jos ne palaset ei olis menneet muusiksi niin ajattele miten somia olisivat ollet. He. :D Kissabrowniet.)