Tuesday, December 1

Almost there - at the point when you realize you need to spice things up a bit.

No mutta, hyvänen aika, ollaampa sitä taas onnistuksekkaasti hylätty tämäkin poloinen, huomaan ma. Luulen että kaikki maholliset selitykset olemattomalle päivitystahdille on tässä blogissa käyty läpi ehkä jo ainaki kahdesti, enkä siis aio alkaa siihen enää ollenkaan. Sen sijaan oonkin keksiny jotaki paljon hauskempaa: mitä sanoisitte joulukalenterista?

Kyllä, hyvitykseksi vähäsistä New York -kuulumisista mietin laittaa tänne päivittäin jouluun asti jotakin täältä. Valokuvan, tarinan, videopätkän - mitä vain sitten saankin päähäni. Reasonable, no?

Mutta jos nyt haluatte kuitenkin tietää, niin joo, täällä menee hyvin ja joo, en halua lähteä ja joo, mulla on kaikkia ikävä. Joo, on myös jo melko myöhä, siispä tänään taidan laittaa vain jotain lyhyesti. Tässä siis ensimmäiselle päivälle. Täällä tosiaan vielä on 1. joulukuuta. Jotain hyvää aikavyöhykkeistäkin.


5th Avenue muuttuu ehkä vielä vähän ihmeellisemmäksi joulukuussa, ko suurin osa kaupoista laittaa omanlaisensa jouluaiheiset näyteikkunansa pystyyn. Tämä jättiläismäinen kirjotuskone paperineen jotka ei tee järkeä ja korppi ilahduttivat mua hurjasti eilen ko olin kävelyllä. Vaikka täytyy myöntää että viereisen ikkunan mursunpäinen mies sai mut jopa nauramaan ääneen. Mutta tämä kirjotuskone oli kivempi silti. Oonko ainut jolla tulee Linnunradan käsikirja mieleen tuosta toisiksi alimmaisesta?

Täällä on muutenkin aika mukavaa sinänsä joulun kannalta, joka paikka on niin täynnä joulua ja se alotetaan niin aikasin, että vaikkei lunta olekkaan on silti sellanen tunne että joulu on tulossa. Vaikken tajuakkaan mihin marraskuu meni.

2 comments:

graffitihead said...

Because "six impossible things before breakfast" is the Milliways slogan. IIIHHH. <3

Thank you, love, this made my day. And it's Good, because gods know it's going to be a long and work-heavy, again.

Maaret said...

I'm glad to hear you like it. Thanks for the comment, love, now I also have some real reason to keep this up and not merely to my own amusement. Which means I'm less likely to abandon the whole idea altogether. :D