Saturday, December 12

Gingerbreadmen, take 2

By popular demand (e.g. Sanna's), here's a picture of all the gingerbread men (and pigs and trees) we did. Turns out the punk aunt was in fact the one with the suspicious apron.


Luulen etten sano yhtään mitää nuista muista paitsi tuosta pallopunkkaritädistä. Se ei ehkä näin ylhäältä näytä miltään, mutta oikeasti nuo pallot on todellakin palloja. Max kysy että ai onko se syönyt herneitä ja tennispalloja ja kerto tarinan miten se oli pienenä piirtäny röntgenkuvan tontusta, jonka vatsassa oli rivi herneitä. Siispä, saanen esitellä vihreätukkasen punkkaritätiröntgenpiparin, joka on syönyt paljon herneitä ja tennispalloja. Sen sijaan siinä vieressä olevan tähden voitte jättää huomiotta, taiteellinen näkemykseni taisi saada jonkun hetkihalvauksen siinä kohtaa. Sitten taas tuo kiemurainen possu on melkein niinko se lihakartta, tiiättekö, josta näkee mikä kohta on mitäkin lihaa - jos vähän siristää silmiä ja käyttää mielikuvitusta.

Aijaa, siitäpä taisi sittenki tulla piparipellillinen kommenttiraidalla. Enjoy.

4 comments:

graffitihead said...

XD!

I haven't laughed this hard since the grand practical jokes episode in Mash!

Ahahahaha ohgosh that was brilliant. More! More!

Maaret said...

Somehow when I was making these, I suddenly came to think about that day I drew faces on your toes. The punk aunt made me laugh in a bit similar fashion as that. Aand that very suspicious star you're not supposed to look at.

Stay tuned, might be that I'll decorate our gingerbreadmen in Finland at home, too :D We'll see how those turn out.

graffitihead said...

Oh! Oh! Do the faces from my toes onto those gingerbreadmen! G.B. Butler!

Maaret said...

..Oh god what a brilliant idea XD I think I might just have to do that.