Sunday, December 20

I'll be home for christmas

Haa! Oon elossa! Lentokone ei tippunu enkä myöhästyny siitä ja sain jollain ihmeen kaupalla kaikki tavarat tänne suht ehjinä ja tallessa ja myös minä ite suht ehjänä ja tallessa, vaikkei kotimatka ehkä ollukkaan mikään hauskin kokemus. On ollu melko hullunmyllyä nämä muutamat viime päivät, ja en sit tietenkään oo ehtiny koneelle ja tästä joulukalenterista puuttuu nyt niinko ehkä tosi monta luukkua. Sorry for all the inconvnience.

On melko hassua olla taas täällä. Vielä hassumpaa on se, miten ei ymmärrä että tosiaan on täällä ja joku ihana rakas jota on ollu hirveä ikävä on vieressä, koska on niin monta kertaa nähny unta kotiintulosta ja muusta. Mutta kyllä se tästä vähä vähältä alkaa iskeytyä tajuntaan.

Ja niin, rakkaat ystävät, haluan tosi kovasti nähä teitä, mut elkää pahastuko jos en ehi ihan heti, joulu tulee ja mua riepotellaan vähän joka suuntaan. Terveisin ennoo vieläkään purkanu matkalaukkua kunnolla enkä oo ollu kotona ko ehkä nukkumassa kaks yötä ja nytki on just kohta kiire lähtä tapaamaan jotakin.

Yritän pitää päivitystahtia yllä. Stay tuned.

No comments: