Tuesday, July 1

I looked in the closet, there was Donovan

Oho, huomasitteko? Tänäänhän oli lämmin! Vaikka vähän satoikin. Mutta takkia ei tarttenut enää! Ehkä vesimelonit uskaltaisi jo viedä ulos. Ehkä.

Eilen ja tänään olin taas vahtimassa Suvia (joka onkin mun serkku eikä pikkuserkku. Hups.) ja meen sinne vielä huomenna ja kai myös ylihuomenna. Onhan se ihan mukavaa vaihtelua välillä, vähän väsyttää vaan herätä aikasin kun en koskaan malta mennä nukkumaan. Mutta mua suorastaan hämmästyttää miten kiltti se tyttö on. Vielä. Ja samalla huomaa miten vanha itestä on yhtäkkiä tullut. Missä välissä minusta tuli näin suuri ja vanha? Millon musta tuli se joka sanoo että syödään ensin leipää ja sitten piirakkaa eikä toisinpäin? Huh. I'm old.

Then something different, look what I found on the street while running to the bus stop the other day. I collected buttons when I was little. Maybe I'll take a photo of them buttons some day.

Tein viime perjantaina appelsiinikakkua muutellen vähän sen aivan loistavan kahvijuustokakun ohjetta jonka sain Liisalta. Laittaisin muuten ne loputkin kuvat ja reseptin, mutta "miksi korjata sitä mikä ei ole rikki" päti taas, vaikka tämä olikin kokeilu eikä korjaus, eikä siitä tullutkaan ihan niin hyvää kuin miltä se näyttää ja mitä olisin oikeastaan halunnut. Mutta jos tykkäätte appelsiinituorejuustosta ihan Hirveästi, niin sitten voin kyllä antaa sen ohjeen. Tämä maistui aika paljon nimittäin sille.

Tämä kuva ei nyt ehkä ole mikään maailmanvoittaja, mutta tässä näkyy se piirakka ihan, ei pelkkiä koristeita, siksi tämä. Keksipohja. Sisältä se oli vähän juustokakkumaista ja päällä on nektariinia hyytelöityneenä. Mikä ei lainkaan oo yhtä kammottavaa kuin hyytelö mansikkakakkujen päällä, mikä on minusta hienoa. En oikeastaan ymmärrä miksi mansikkakakun päälle aina laitetaan hyytelöä, kyllähän ne mansikat siinä muutenkin pysyisivät. Ehkä sillekin on jokin selitys joka vielä joskus selviää.

Näitä laitoin kakun päälle kun olivat niin saman värisiä. Näitä, siis ananaskirsikoita. Mansikoista puheenollen, jotkut näistä maistuu aika paljon niille. Toiset taas maistuu vaan väkevälle ja pahalle. Mutta oli ne aika kauniita siinä keltaisen kakun päällä, täytyy sanoa.

Sitten lopuksi vielä headless cat. Kuva ei ole kauhean häävi, mutta kattokaa nyt, headless cat is headless! Goodness miten paljon riemua tästä irtosi. Ehkä tämä ei silti kerro mitään kauhean oleellista mun huumorintajustani. Eihän.

Tänään tein paprikaista kikherne-porsas tagiinia, jonka keksin puoliksi omasta päästäni. Siitä tuli melko hyvää vaikka ite sanonkin, puoliksi, mutta siitä kerron ehkä toisella kertaa. Kuvasin eilen myös mung-papuja ja tein niistä keiton, mutta sitä en jostain syystä kuvannut. Pavut on minusta hurjan kauniita, niistä varmaan vielä joskus kirjoitan.


Hmm, July the 1st already? I command some summer fun to happen soon, please. Where are all the night walks and sleepovers and ice cream and such. Where!

No comments: