Ja niin kävi. Olin Suvilla myös keskiviikkona ja torstaina. Ei se oikeastaan työltä tuntunut lainkaan. Ja heillä on niin kaunis koti että sinne oli aina ilo tulla. Päivillä, Suvin äidillä on silmää sisustamiselle ja väreille, jota ihailen kovasti. Kuvasin vähän lisää keskiviikkona ja Suvin hauskuuttamiseksi kuvasin tällä kertaa myös koiraa.
Se on Esteri, minikokoinen shetlannin lammaskoira. Toivottavasti kirjotin sen oikein. Ja katsokaa nyt nuita unikkoja nuissa vaatekaapeissakin, eivätkö ole kauniit. Huh.
Hetkeä myöhemmin huomattiin että Tyyne nukkuu keskellä olohuoneen pöytää olevalla hedelmävadilla, tai en oikein tiedä miksi sitä kutsuisi. Tuollasessa kuitenkin, näettehän. Hassu otus. Ainiin ja tiedättekö, Sanna-kissa ei pelännykään mua enää torstaina. Olen punnittu ja turvalliseksi havaittu. Siitä kertoo se että sain hurjasti puskemisia kun harjasin.Keskiviikkona kävin Sannalla kattomassa hurjan hyvän kokkausleffan nimeltä No reservations, tykkäsin siitä kovin. Se sai mut innostumaan kokkauksesta taas uudella tavalla aivan, mikä on hyvä. Paitsi sen kannalta että mun pitäis alkaa kertailemaan matikkaa piakkoin syksyn kirjotuksia varten.
Sen elokuvan innottamana teinkin perjantaina pastaa itse ja tomaattikastiketta ja sitä paitsi siitä on kamalan kauan ko oon viimeksi syönyt sellasta. Hassua miten oon muutenkin sivuuttanut italialaisen ruoan aika vähällä huomiolla, enkä yhtään tiedä miksi. Kattokaa nyt tätäkin sivua! Nomm. Kirjotan siitä pastanteosta seuraavalla kerralla, koska enskerralla mukaan tulee myös mozzarellasalaatti ja ne sopivat hyvin samaan postaukseen. Ja oon nyt niin hurjan ihastunut nuihin lautasiin että tässäkin postauksessa ne on mukana. Mutta eikö teistä? Zen-lautaset, hehe.
Pastan kanssa laitoin fenkoli-retiisi salaattia, jonka ohje oli toisessa niistä Jamie Oliverin kirjoista, jotka mulla on lainassa. Se oli mukavan rapeaa. Tarttisin salaateissa vähän harjotusta ja uusia reseptejä, teen nykyisin aina melko samanlaista.
And remember this picture from Amélie? Well, I had to try, too. You wouldn't even believe how difficult it is to photograph your own ear.
Lopuksi vielä muutama mansikka, koska ovat niin hyviä ja makeita nyt. Ja myös muistuttamaan siitä että on kesä. Joko te ootte syöneet ensimmäiset kotimaiset mansikkanne?
No comments:
Post a Comment