Friday, April 17

Thoughts may vary or stream of consciousness

 IMG_2943 copy

Sattumanvaraisia sekä mielivaltaisia mietteitä:

-- Joskus, kun istuu tietokoneella keskellä yötä ja yrittää olla mahdollisimman hiljaa ja nauraa sisäänpäin tai tyynyyn koska koko muu talo nukkuu ja äiti muutaman metrin päässä seläntakana, alkaa ihan valtavasti tehdä mieli jotakin, mitä ei takuulla ole jääkaapissa tai mitä ei voi alkaa ryminällä laittamaan keskellä yötä. Joskus se on mozzarellaa, toisinaan se on ollu vaikka munakasta. Kerran se oli lihapataa ja sitä nyt ei ainakaan saa mistään keskellä yötä. Toisinaan mietin millasta mahtaa olla asua vaikka New Yorkissa, missä melkein mitä tahansa saa mihin aikaan vaan. Vaikka punajuuria keskellä yötä. Varmaan melko hämmentävää. Yöllisiä leipomisia ei mikään estäisi! Paitsi nukkuva äiti muutaman metrin päässä, tosiaan.

-- Tiedättekö sen tunteen, ko toisaalta tekis mieli vaan lähteä. Ei väliä minne, ei väliä millä, kunhan vaan pääsisi pois. Toisiin paikkoihin, omia menojaan, mahdollisimman kauas ja hukkaan muilta ja tietämättömiin seikkailuihin. Toisaalta pelottaa niin ettei haluais ees sängystä nousta aamulla. Minusta tuntuu nyt siltä.

-- Olin tänään melkein valmistautunut kirjottamaan jostakin, joka olis mennyt ihan päin männikköä. Jostaki surkeasta reseptistä tai jostaki joka oli tätä vaille valmis mutta kuppi tippui lattialle tai aineksista, joita olisin kokeillu yhteen mutta joista olis tullu vähintäänki sellasta ydinjätettä että sillä vois kiristää muita lähettämällä sitä niille kirjeessä, mutta mitään sellasta ei tapahtunukkaan tänään. Siitäpä tulikin mieleeni, ajatelkaapa jos joku lähettäis ydinjätettä toiselle kirjeessä, mutta joku postivaras sattuisi sen varastamaan. Olispa melko huono päivä sille poloiselle.

IMG_3896 copy

-- Tiedättekö, menin tänään ympäri internettiä ja tutkin muutamaa unohtamaani ruokablogia lähemmin ja löysin muutamaan uuden. Kuinka valtavan hienoja reseptejä, kuinka kekselijäitä ideoita! Sellaisia minäkin haluan joskus keksiä ja kirjottaa niistä. Tuntea ne kaikki ruokabloginpitäjät Amerikasta jotka vierailevat toistensa luona road tripeillään, kirjottaa ehkä reseptikirjan. Tietää mikä viini menee minkäkin kanssa. Osata keksiä jotakin sellasta, joka on odottamatonta mutta silti niin lähellä, että on vaikea lainkaan ymmärtää miten ei ennen ole tullut ajatelleeksi kokeilla niin itsestään selviä aineksia keskenään. Kaikkea hassua jännitystä elämään tehdä.

-- Kuinka onkaan hassua tavata vanha ystävä muutaman vuoden takaa ja huomata tarkkailevansa ihan muita asioita hänessä, kuin mitä silloin ennen. Toisia piirteitä, toisia tapoja ja ajatuksia, sellasia, jotka on aina kyllä olleet siinä, mutta joita ei koskaan oo tullut ennen ajatelleeksi tai kiinnittänyt sen erityisempää huomiota. Vähänniinkoin kun joskus yllättää itsensä ajattelemasta jotakin, jota on ehkä ajatellu jo viikon muttei oo vaan ajatellut ajattelevansa. Ehkä se kertoo ajatusmaailman muutoksesta. Vaikka se onkin tylsästi sanottu, on ainakin mukavaa kuvitella muuttuvansa niin lyhyessä ajassa. Minusta ainakin.

-- Minulla ei vieläkään ole junalippua Pariisista Nîmesiin enkä tiedä miten sellaisen saisin. En silti osaa lainkaan huolestua asiasta.

Next, something I bet you didn't see coming.

IMG_3916 copy

En edes muista koska olisin nauranu viimeksi yhtä paljon kuin tälle eilen. Kutsukaa omituiseksi, mutta niin se vain on.

Ei, älkää menkö! Ensikerralla palataan taas normaaliin, resepteihin ja sellaseen. Ehkä.

11 comments:

graffitihead said...

"Siitäpä tulikin mieleeni, ajatelkaapa jos joku lähettäis ydinjätettä toiselle kirjeessä, mutta joku postivaras sattuisi sen varastamaan. Olispa melko huono päivä sille poloiselle."You effin' Markus Kajo, you. :D I might've laughed my arse off, probably.

HITLER TOE WILL CLAIM YOUR COUNTRY!

Maaret said...

And I might've needed the pillow to laugh into because of that last one, very badly XD

Kata said...

HITLER TOE 8'3 Oh the beautiful thing. <3

Maaret said...

Rusetilla! :D Aijai, ei sitä nyt joka päivä saa mahollisuutta piirtää toisen varpaisiin teemalla toinen maailman sota. Toisessa jalassa oli Lenin.

Vilina said...

Parasta opetella piirtämään miniatyyri Bismarck, koska tiedän mitä haluan kunhan seuraavalla kerralla tulen Ouluun. 8D

graffitihead said...

Mainio idea, Vilina! Mitäs sanoisit jos istuttaisiin molemmat varvastaidesalonkiin, kintut pöydällä sippaillen martineja kuin Trapper ja Hawkeye konsanaan? Jocularity, that jocularity. (Minä en kato Mashia, en ikinä mitään semmosia.)

Vilina said...

Sanna - minulla ei ole aavistustakaan siitä mistä puhut mutta... selvä? :D

Kata said...

Ja melko off-topic tämä, mutta huomasin että profiilis mukaan oot miessukupuolen edustaja. 8D (Ihan siltä varalta vaan ettet itse ollut asiasta tietoinen.)

Maaret said...

Vilina: Huaa, oi ei XD Täytynee alkaa pikaisesti opetella! Osasinhan Lenininkin toisen jalan pikkuvarpaaseen tehdä, ja senkin vahingossa!

Sanna: Haha, tästähän tulee kohta huippubisnes :D Ei musta tuukkaan kokkia ko varvastaiteilija, erikoisuutena toisen maailmansodan henkilöt.

Kata: Ohhoh, niinpä näytti olevan, hyvänen aika. No, onneksi kuvani oli niin naisellinen ettei tuskin erehtymisen varaa paljoa jäänyt XD Vaihdoin.

graffitihead said...

JOO HEI MAARET TEET KYLLÄ MULLE YHDEN HAWKEYEN POTTUVARPAASEEN!


Tai mitä sitä kitsastelemaan, mahtuuhan sinne saman tien Trapper, Radar, Frank ja Henrykin. :D Brilliant.

Maaret said...

Ahaha, no, saapa nähdä sittenkun oon saanut alotettua Mashin kattomisen. Muuten saattaisit saada taas accidental Leninin XD