Saturday, December 5

Is that "Wet Mitten" you're wearing?

Tiiättekö, tänään täällä tuli taivaalta sellasta outoa valkosta kylmää märkää möhnää. Tuli kyllä vähän ikävä niitä lapasia mitkä näin eilen Union Squaren Christmas fairilla, mulla ei oo täällä hansikkaita ollenkaan mukana. Mut oli sitä kaunista kattoa, silti. Lumisadetta.

Mietin pitkään minkä kuvan tänään laittasin, ennenko löysin tämän arkistoista.

Tämä oli ihan mahtava paikka. Niinko ravintola nenälle. Nenäravintola. :D Se oli hajuvesikauppa, mutta tavallisten hajuvesien sijaan siellä oli esimerkiksi vanhalta kirjastolta tuoksuva hajuvesi, vaahtokarkeilta tuoksuva hajuvesi, märältä lapaselta tuoksuva hajuvesi, palavilta lehdiltä haiseva hajuvesi.. Kaikkea ihan huippua, ja melkein kaikki tuoksu just siltä mitä niistä luvattiinki. Russian Caravan Tea oli aika ihana, mutta vähän liian sitruunainen, ja päädyin lopulta In the Libraryyn. Se on alussa vähän liian vaniljainen, mutta muuttuu aika pian juuri siksi mitä ootinki siltä. Toisaalta taas, olis mahtavaa voida sanoa, että "I'm wearing A Room with a View", mutta se ei ollut niin hyvä ko olisin toivonu. Kyseinen parfyymi, siis. Tai oikeestaan, se ei ollut sellanen ko olisin toivonu sen olevan.

Myöskin, maailman pienin maailma, pienenee aina ko tapaa jonku uuden. Tuolla oli töissä erään hurjan hyvän ystäväni hurjan hyvän ystävän paras ystävä. Ehkä aika kaukana silti, mutta ei sittenkään - ajatellen kuinka paljon ihmisiä maailmassa kuitenki on.

Tänään oon myöskin innoissani koska tapasin eilen jonkun. Tapasin! Täällä! Minä! Voitteko uskoa! Harmi vain että oon lähössä kotiin jo niin pian - enää puolitoista viikkoa. Itkeänauraa.

11 comments:

Ella said...

Tiedätkö Maaret, olet onnistunut löytämään sen, mistä minä ja Vilina olemme haaveilleet jo jonkin aikaa. Minä löysin tuon In The Library tuoksun joskus netistä ja olen pohtinut sitä pitkään, mutta koska lähin CB: I Hate Perfume liike on Tukholmassa se on jäänyt vain pohdinnaksi. Ja nyt sinulla on sitä! Onko se yhtään hyvää? Voitko ostaa minullekin?!

Maaret said...

Hyvänen aika Ella, luetko Sinäkin tätä? :D Voi teitä, ja minä kun olin ihan varma ettei tätä kukaan seuraa ainakaan enää ko päivitystahti on olematon.

Juu, kyllä minä ainaki siitä pidän. Kuten sanottua, aluksi se on melko makea, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi. En tiedä luvata että voin tuoda sitä, koska kyseinen liike on Brooklynissa asti ja ensviikko on mahollisesti aika kiireinen, mutta jos todella haluat sitä niin voin yrittää parhaani. Tosin, sillä on hintaa jotain, hmm, melkein 70 dollaria muistaakseni. Mitä ajattelet?

Ella said...

Minäkin lurkin täällä, kyllä! :D Sulla on niin ihania kuvia ja juttuja, että on aina pakko käydä vilkaisemassa. Olet jopa kirjanmerkitty selaimeeni~

Kyllä minä siitä toki maksan! Miten iso pullo se sitten on? Koska muistelen, että kaupan nettisivuilla (kyseessä siis se tukholmalainen) oli eri kokoisia pulloja... Mutta jos sinulla on kiire, älä turhaan minun vuokseni ala juoksemaan Brooklyniin.

Maaret said...

Voi teitä hupsuja, saa tänne toki kommentoidakin ja silleen, saan syyn pitää tätä koko hulluutta edes pystyssä! Ja kommentoitkin, hyvä Ella, saat päähäntaputuksia. Pat pat.

Ömm, no minulla on tuo absolute, se on pienempi pullo jossa on 15 ML, ja se on se sellanen "ranteeseen tippa ja se riittää paremmin ko tarpeeksi", mut sit niillä oli myös saman hintanen sellanen suihkautettava juttu, jossa on sit tietenki enempi koska se on laimennettu. Sit oli vielä joku home spray, jota voi sit suihkutella sohvaan ja sänkyyn ja seinään ja silleen :D se oli erihintanen, muistaakseni halvempi.

Maaret said...

Ai hups ja kiitos kohteliaisuudesta :) Lämmitti mieltä.

Ella said...

En minä osaa kommentoida... Osaan vain lurkata, kunnes pitää jostain todella suuresta mainita.

OK... En kyllä tiedä kumpi olisi parempi, laimennettu vai ei. En tiedä muutenkaan mitään hajuvesistä.

Maaret said...

No, ei se mitään. Tiedämpä ainaki nyt et kurkit ja lurkit :D

Ite asiassa en minäkään, mutta itestäni ainaki tuntuis että tuo absolute on parempi. Koska sit se suihkutettava vois olla vähä overpowering ja karkottaa kaikki lähellä olevat.

Ella said...

Ah olen paljastunut~

Ehkä se absolute on parempi sitten... Kunhan sitä ei pöljänä mene läträämään. Muistaakseni pullo oli kuitenkin sen vertaa pieni, ettei sitä pöljäkään (eli minä) läträä maksettuaan siitä sen hinnan. No joo, jos viitsit ja olet alueella niin voisit ostaa minulle pikkuisen putelin ja ostan sen sitten sinulta kunhan tulet takaisin.

Vilina said...

Sain melkein sydänkohtauksen kun näin tuon kuvan ja sitten näin hankkimasi hajuveden nimen ja sain ihan oikeasti sen halvauksen. :D Uskomattomia sattumia elämässä.

Kata said...

Haha, arvasin että nuo kaksi hömelöä on täällä heti noiden hajuvesien perässä. :D Eipä sillä, kuulostaa aivan huipulta paikalta, sinne kun pääsis itekin nuuhkimaan.

Maaret said...

Mitä, enkö oikeesti kertonu sulle tästä, Vilina? Olin melkein varma että mainitsin sen johonkin väliin. :D No, sydänhalvaukset tuo jännitystä elämään. Ja Ella, joo ei ehkä kannata mennä läträämään, se ei kuulosta kovin hyvältä ajatukselta. :D Katsotaan mitä ehdin tällä viikolla vielä tehdä, ei mulla mitään asiaa Brooklyniin oikeestaan oo, mutta katsotaan jos menisin sinnepäin.