Sunday, December 6

Six geese a-laying

Hassua, miten täällä joulukuu on ihan erilainen. Niinko vaikka tänään, itsenäisyyspäivänä, ei täällä tietenkään ollu mitään muuta ko tavallinen sunnuntai. Haha, muistan toissaitsenäisyyspäivän ja Vilinan lakkiaiset päivää sitä ennen ja miten loskasta oli ulkona sillon ja ne hassut joulukuusikengät joita pidin sillon. Ja Valkealinnan ja kirjastohuoneen. Sitten taas, en muista viime itsenäisyyspäivästä yhtään mitään. Vaikka saattaa olla että viime vuonna oli se lumimyrskyitsenäisyyspäivä. Tosin, se saatto myös olla kolme vuotta sitten.

Haha, voi mikä mahtava mummo minusta vielä joku päivä tulee. Mun muistelut kuulostaa nyt jo samalta entä isoäitini. Tai Mannyn isän. Mutta siitä huolimatta on hassua ajatella, millasta Suomessa on nyt. Täällä kyllä tuntuu joululta ja ajattelen sitä vähän kokoajan ja joka paikassa on jotakin (välillä tosi omituisia) joulusta, mutta se tuntuu jotenkin eriltä entä Suomessa.

Siitä huolimatta että Suomen itsenäisyyspäivä ei oo täällä mitään, edes tässä pienessä suomalaisessa kodissa, leivottiin pipareita yhdessä ja se oli hauskaa. Viime päivät on myös olleet ihan hullun kylmiä, kai mun täytyy mennä hakemaan ne lapaset sieltä Union Squarelta ellei tämä pian tästä muutu lämpimämmäksi. Vaikka Suomessa ne täytyy olla joka tapauksessa.

Sitten jotakin, joka ei liity aiheeseen yhtään mitenkään. Olkaa hyvät, joulukuun kuudennelle kuva. Ja hyvää itsenäisyyspäivää, jos niin vaaditaan.

3 comments:

Drieth said...

hyvvää myöhäistä ittepäisyyspäivää sinnekki <3 Täällä on jo maa valkiana ja eilen ei myrskynny ollenkaa, ja perhana mua ainaki palelee vaikka on vaa jotai 7-8 astetta pakkasta :D Ojoi tuu tänne paleleen meiän kans äkkiä <3

Kata said...

Maaret-mummeli! <3 Sitä mummelia kuuntelisinkin mieluusti vaikka päivät pitkät. x3

Maaret said...

Ellu: Ai VAAN 7-8 astetta Pakkasta? Täällä on 7-8 astetta LÄMMINTÄ ja se jo on suhteellisen kylmä XD Voi, kotiinpaluu tulee olemaan aikamoinen.

Kata: Joo, musta tulee sellanen joka muistelee että oliko se nyt 1999 vai 1998 vai sittenkin ehkä 2000 ei kyllä sen täytyi olla 1999 jotain puolituntia ennenko tarina pääsee jatkumaan XD Aijai